Het registratieproces bij BizzKiss werkt anders dan bij andere datingsites. Wij controleren namelijk van ieder lid bij de Kamer van Koophandel of hij/zij wel écht ondernemer is!

Daarom vragen wij van ieder aspirant-lid een volledig KvK-uittreksel aan. Wij vragen daarnaast om één eurocent te betalen via iDeal, dit moet vanaf de eigen persoonlijke privérekening gebeuren.

Wij kunnen dan namelijk de tenaamstelling van de bankrekening vergelijken met de naam van de ondernemer in het uittreksel.

Let op: wij accepteren ook een betaling vanaf een bankrekening die op naam staat van een bij de registratie opgegeven Eenmanszaak, of op naam van een BV met slechts één bestuurder. In het geval van betaling vanaf een zakelijke rekening, maken wij het profiel aan met de gegevens van de eigenaar / directeur van dat bedrijf.

Het registratieproces verloopt in zes stappen:

1. Selecteer jouw bedrijf via onze koppeling met de KvK.
2. Betaal € 0,01 via iDeal. Dit verloopt via Mollie Payments en is honderd procent veilig! Zie ook HIER
3. Wij vergelijken de naam bij de betaling met de naam in het uittreksel.
4. Wij vullen je profiel met enkele basisgegevens uit de KvK (er worden geen persoonlijke gegevens op je profiel getoond!)
5. Ontvang van ons de bevestiging dat je aanmelding is goedgekeurd.
6. Volmaak zelf je profiel en vind je ideale match. Corona-actie: je registratiebijdrage is voor 45 dagen onbeperkt gebruik!

Veel succes en welkom bij BizzKiss!

Ontmoet gelijkgestemden. Vind je date!
Ik schrijf mij in!