Profiel inrichten
 • Nee, je bedrijfsnaam wordt niet op je profiel getoond, het is jouw keuze om die openbaar te maken voor bepaalde anderen of niet. Standaard tonen wij de volgende zaken van jou en je bedrijf op je profiel, en jij kan die informatie trouwens zelf niet wijzigen:
  - Je leeftijd
  - De doelomschrijving zoals geregistreerd bij de KvK
  - De vestigingsplaats van je bedrijf
  - De leeftijd van je bedrijf
  - De rechtsvorm van je bedrijf
  - Het aantal werkzame personen

  Het is belangrijk om te begrijpen dat de aard van BizzKiss jouw identiteit nooit voor honderd procent kan verhullen. Als Pietje Puk bijvoorbeeld een webdesigner uit Amsterdam is, dan zal niemand kunnen raden dat hij het is, want daar zijn er immers honderden van. Als Pietje Puk echter de eigenaar van een fietsenwinkel in een klein dorpje in Drenthe is, dan zal iemand anders via Google waarschijnlijk kunnen achterhalen om wie het gaat. Houd daar dus rekening mee.
  Tot nu toe is trouwens gebleken dat dit helemaal geen problemen oplevert. Want laten we eerlijk zijn: iedereen is lid van de BizzKiss community voor een reden, en als je wilt gaan daten zal je toch je identiteit moeten onthullen, anders gaat het nooit tot een ontmoeting komen. Op iedere datingsite plaatsen mensen foto’s van zichzelf, en dat betekent nu eenmaal ook dat je herkend kan worden.

Ontmoet gelijkgestemden. Vind je date!
Ik schrijf mij in!