Wij kunnen van alles vertellen over BizzKiss en waarom je als single ondernemer lid bij ons zou moeten zijn (of worden), maar wij zijn per slot van rekening niet van WC Eend.

Daarom is het veel beter als onze leden zélf vertellen waarom zij een profiel op BizzKiss gemaakt hebben.

Wij vragen altijd aan ieder nieuw lid om ons aan de hand van een aantal vragen te vertellen hoe zij ons gevonden hebben én natuurlijk waarom zij de stap genomen hebben om zich aan te melden. Lang niet iedereen heeft zin en tijd om dit in te vullen, maar toch waren er dit jaar al 240 mensen die even die moeite genomen hebben. Hartelijk dank daarvoor!

Kortom, laten we de leden van BizzKiss aan het woord laten!

Wij zijn altijd benieuwd om te horen hoe mensen ons gevonden hebben. We bestaan immers nog niet zo lang, en zoiets heeft tijd nodig. Het blijkt dat ruim een derde ons kent via een nieuwsbrief van onszelf of één van onze partners.
Wat wij zélf heel fijn vinden om te zien, is dat het aantal mensen dat “via-via” van ons gehoord heeft, steeds meer toeneemt. Niets is beter dan mond op mond reclame!

Het is leuk om te vertellen dat je bij Google de historie van bepaalde zoekopdrachten kan nakijken. Het blijkt dat vóór de lancering van BizzKiss bijna nooit gezocht werd naar een datingsite speciaal voor ondernemers. Deze zoekopdracht is sterk tegenomen nadat BizzKiss gestart is. Dit betekent dat steeds meer mensen “ervan gehoord hebben” en vervolgens op zoek gaan naar ons!

92 procent geeft ons een voldoende voor de uitleg van ons registratieproces. Maar een 7,9 gemiddeld als rapportcijfer vinden wij niet genoeg.
Wij vragen mensen om 0,01 euro via iDeal te betalen, zodat wij aan de hand van de tenaamstelling van de bankrekening hun ondernemerschap kunnen bevestigen.
Er zijn toch nog veel teveel mensen die het niet duidelijk genoeg vinden waarom wij dat vragen. Daarom hebben wij onlangs die toelichting opnieuw geschreven. Benieuwd hoe dit zit? Je kan het HIER nalezen!

Wij krijgen af en toe de vraag of opmerking dat mensen het niet vertrouwen, of dat ze het simpelweg niet prettig vinden, om die eurocent via iDeal te moeten betalen. Je leest ook af en toe in de media dat een dergelijke methode ook door oplichters gebruikt wordt.
Het merendeel van de mensen vertrouwt ons gelukkig, maar 15 procent zegt het toch “best wel” of “enigszins” een bezwaar te vinden. Gelukkig hebben deze mensen het toch wél gedaan, maar eerlijk is eerlijk: er zijn ook mensen die hier uiteindelijk op afhaken.
Dat is zonde, want die betaling is helemaal veilig. Je kan HIER klikken voor een nadere toelichting hierop!

Waarom zou je lid worden van BizzKiss? Wat maakt BizzKiss nou anders?

Wij kunnen zelf wel honderd keer vertellen hoe geweldig het is dat wij de enige datingsite zijn die daadwerkelijk controleert of mensen wel tot de doelgroep behoren, maar wij zijn dus niet van WC Eend.
Daarom is het juist zo leuk om van onze leden te horen dat zij dat allemaal inderdaad belangrijk vinden, en dat zij ook daarom lid geworden zijn van BizzKiss.
Op één, twee en drie staan respectievelijk de exclusiviteit, dat BizzKiss “anders” is, en natuurlijk dat de profielen “echte” informatie bevatten.

Daarom durven nu wél te stellen:

“Wij leden van BizzKiss, adviseren BizzKiss!”

Ontmoet gelijkgestemden. Vind je date!
Ik schrijf mij in!