Lees wat leden van BizzKiss te vertellen hebben!

Lotte (43 jaar, organisatie-advies)

Ik had al verschillende datingsites gebruikt, maar eigenlijk altijd zonder succes. Eerlijk gezegd stond ik op het punt om het fenomeen af te zweren, toen ik BizzKiss tegenkwam en het toch nog maar eens een poging waagde.
Mijn eerste date via BizzKiss bleek achteraf niet mijn type te zijn, maar het was wél een superleuke ontmoeting. Bij andere dates die ik daarvoor had gehad, was het vaak toch een beetje gedwongen en ongemakkelijk, je mag het wel “awkward” noemen. Maar omdat we allebei ondernemer waren, hadden we gelijk iets om over te praten en ging het allemaal vanzelf.
Mijn tweede date via BizzKiss was met Jozef. We hadden via de site al de nodige berichten heen en weer gestuurd, en uiteindelijk telefoonnummers uitgewisseld. We zouden een uurtje een kop koffie drinken, maar uiteindelijk zijn we de hele middag blijven zitten. Intussen durf ik wat wij hebben wel een “relatie” te noemen. Niets is zeker in de liefde, maar dit voelt heel goed!

Jesper (51 jaar, bouwbedrijf)

Voor mij was dit de eerste keer dat ik online dating probeerde. Vrienden hadden me al heel vaak gezegd dat ik het een kans moest geven, maar ik zag het niet zo zitten. BizzKiss leek mij het proberen waard, omdat het écht alleen voor ondernemers is, en ik ben nu eenmaal een ondernemer in hart en nieren. De zaak komt bij mij eigenlijk op de eerste plaats.
Via BizzKiss leerde ik Marloes kennen. Zij heeft een makelaarskantoor en heeft net zoals ik best wat mensen in dienst. We hadden meteen genoeg om over te praten, want ons werk heeft behoorlijk veel met elkaar te maken.
Marloes is tien jaar jonger dan ik, maar ik kan veel van haar leren. Ze heeft me een andere kijk op een heleboel dingen gegeven. Niet alleen qua werk en mijn bedrijf, maar ook over het vinden van de goede balans met privé.
Intussen hebben we allebei ons profiel bij BizzKiss verwijderd, want we hebben nu elkaar gevonden!

Jacqueline (34 jaar, beautysalon)

Net gescheiden, twee kleine kinderen en een drukke zaak. Ik ben altijd aan het rennen. Hoe ga je dan ooit een leuke nieuwe vriend tegenkomen?
Ik zag een advertentie van BizzKiss en het leek me wel wat. Een ondernemer, die zélf ook een druk leven heeft en begrijpt hoe het voor mij is!
Khalid was mijn derde date via BizzKiss. De eerste twee waren best oké, maar er was gewoon geen klik. Met Khalid was die er direct wél. En hoe!
Hij doet heel iets anders dan ik (een behoorlijk succesvolle webshop), maar dat maakt niet uit. Hij heeft het voordeel dat hij vanuit overal kan werken, en ik moet iedere dag echt naar de winkel toe. Dat is heel handig, want hij kan af en toe thuis dingen van mij overnemen. De andere kant is dat hij ’s avonds vaak nog achter nog zijn computer zit, maar dat is prima, want dan zijn we toch samen.
Dankzij hem verkoop ik trouwens nu steeds meer producten via internet, we zijn nu zelfs bezig om zelf een bepaald merk te gaan importeren en via de website te verkopen. Dat doen we helemaal samen, dus dat is een dubbele win!

Hans (62 jaar, accountantskantoor)

Mijn vrouw is vier jaar geleden overleden, en heel lang had ik niet zo’n behoefte aan een nieuwe liefde in mijn leven. Sinds vorig jaar ben ik mijn bedrijf langzaam aan het overdragen aan mijn opvolger, en heb ik dus meer tijd voor mezelf. Op een gegeven moment realiseerde ik me dat het ging kriebelen, en dat ik er eigenlijk klaar voor was om van het leven en mijn toenemende vrijheid te gaan genieten. Ik miste een partner, iemand om mee te delen.
Een goede klant die ik al 30 jaar ken wees mij op BizzKiss. Hij had zelf zijn nieuwe partner via BizzKiss gevonden.
Ondanks een gezonde dosis scepsis heb ik me toen aangemeld. Na een dag kreeg ik een leuk bericht van Theresa. We hebben bijna twee weken berichten uitgewisseld via de site en ik had het gevoel dat we elkaar behoorlijk goed leerden kennen. Zij denkt over heel veel dingen hetzelfde als ik. Zij zit ook min of meer in dezelfde fase, dus dat komt ook goed overeen.
Wij zijn al iets ouder, dus we doen het rustig aan. Theresa woont 80 km van mij vandaan, en we zien elkaar één of twee keer per week. Dat vinden we allebei prima, maar binnenkort gaan we samen een lang weekend weg, we zijn allebei benieuwd hoe dat zal gaan. Ik vind het best spannend allemaal, maar het is juist dat gevoel van spanning en gezonde kriebels waar ik heel blij en gelukkig van wordt. Het leven heeft nog zoveel te bieden!

Ontmoet gelijkgestemden. Vind je date!
Ik schrijf mij in!