"Mijn vriendin is boos omdat ik gisteravond weer tot laat aan het werk was!"

Iedereen heeft te maken met de balans tussen werk en privé. Maar: voor ondernemers is die uitdaging in de meeste gevallen extra groot. Het probleem is: ook al heb je een gezin van vlees en bloed thuis, je bedrijf is óók je kindje! En lang niet iedereen begrijpt dat...

BizzKiss is opgezet door ondernemers die precies weten hoe dit voelt. Ook wij hebben relaties verloren zien gaan door de eisen die het ondernemerschap stelt. Wij kennen de druk van de verantwoordelijkheid, die ervoor zorgt dat je niet altijd genoeg tijd (of energie) kan besteden aan je privésituatie, hoe graag je dat ook zou willen.

Wij weten ook hoe moeilijk het is voor niet-ondernemers om te begrijpen hoe onmogelijk het is voor jou en je bedrijf om elkaar helemaal los te laten. Want zelfs als je gezellig in een restaurant zit, staan je gedachten niet uit, en gaan je zorgen heus niet vanzelf weg.

Bijna één op de vier volwassenen is alleenstaand, en één op de drie singles maakt wel eens gebruik van online dating. Wij hoorden regelmatig van ondernemers hoe moeilijk het is om iemand te vinden met dezelfde mindset en mentaliteit. Uit onderzoek blijkt dat ondernemers bijna anderhalf keer zo vaak single zijn als niet-ondernemers.
Tot onze grote verbazing bestond er echter geen online ontmoetingsplatform voor ondernemers. Toen we hierover na gingen denken (we zijn immers ondernemers) kwamen we al snel tot de volgende conclusies:

- Ondernemers hebben geen zin in Bullsh*t;
- Ondernemers hebben geen zin in gelukszoekers;
- Ondernemers willen weten waar ze aan toe zijn;
- Een datingplatform moet dus honderd procent eerlijk en transparant zijn.

Met deze gedachten in het achterhoofd hebben wij BizzKiss gebouwd. De belangrijkste onderscheidende eigenschappen zijn:

1. Er worden uitsluitend ondernemers toegelaten.
2. Bepaalde KvK-informatie (zoals bijvoorbeeld leeftijd) zorgt ervoor dat niemand zich anders kan voordoen.

Daarnaast is het onze ambitie om onze leden altijd snel en goed te helpen als ze een vraag of een probleem hebben. Als ondernemers weten wij immers hoe belangrijk het is om je klanten altijd goed van dienst te zijn.

Dat zijn onze beloftes: Eerlijk, Betrouwbaar, Duidelijk en Transparant.


BizzKiss B.V.
Lange Haven 32
3111CG  Schiedam
KvK: 78135915
IBAN: NL15ABNA0880274999
BTW: NL861275731B01

Ontmoet gelijkgestemden. Vind je date!
Ik schrijf mij in!